високото качество е гарантирано

Феро Балкан ООД

Компания “Феро Балкан” ООД разполага с динамичен темп на растеж. Ние постоянно търсим нови бизнес пьртньори на национално и международно ниво. Нашата цел е да предложим най-добрите решения и услуги на своите клиенти. Предметът на дейност на нашата компания е изработка на елементи от ковано желязо. Ние се стремим да предложим най-високо качество на продуктите на най-добра цена. Идваме, за да отговорим на потребителското търсене на българския пазар, предлагайки най-широка гама от елементи, изработени от ковано желязо.

Предлагаме комплексни услуги в работата с кованото желязо, измерване, консултиране, проектиране, строителство, довършителни и монтажни работи.

Помагаме със съвети, за да направите най-добрия избор на ковано желязо от гледна точка на естетиката в строителството. Нашите специалисти работят с Вас или Вашия архитект, за да може да преобразите Вашия дом и да го превърнете в дом-мечта.

Превръщаме Вашите идеи в реалност по най-добрия за Вас начин като Ви консултираме в избора на подходящите по размери и по видове материали.

Изработваме предварително дизайнерски модели на желаните за изработка изделия / парапети, огради, навеси и т.н. /

Изработваме одобрените модели и ги превръщаме в желаното от Вас изделие. Този производствен процес се състои от вземане на размери, изработване, грундиране, боядисване и монтиране на съответните места.

Ние можем да изработим всичко от ковано желязо – врати, огради, парапети, балкони, парапети, сенници, мебели, декоративни ковано желязо.

Работим на територията на цялата страна.

Close

Cart

Нямате артикули в количката.